آخرین عناوین

سه شنبه 5 آذر 1398-17:56 کد خبر:69650

سرپرست معاونت بهداشتی علوم پزشکی مازندران اعلام کرد:

پیشگیری مقدم بر درمان/ واکسن آنفلوآنزا با تأیید پزشک تزریق شود

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با تأکید بر اینکه پیشگیری از بیماری ها را باید جدی گرفت، گفت: واکسن آنفلوآنزا باید با تأیید پزشک معالج تزریق شود.


به گزارش خزرتیترخبر و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، حامد روحانی زاده، سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران پیش از ظهر سه شنبه در نشست خبری با بیان اینکه رسانه ها نقش مهمی در اطلاع رسانی و آگاهی مردم در حوزه سلامت دارند، گفت: در حوزه بهداشت اطلاع رسانی را علاج قبل از واقعه می دانیم زیرا سبب می شود که فرد با پیشگیری جلوی بسیاری از بیماری ها را بگیرد.

روحانی زاده اقدامات بهداشتی را از اقدامات پیشگیرانه دانست، ادامه داد: بهداشت مقدم و ارزان تر از درمان است و نقش رسانه و اطلاع رسانی بسیار مهم است، هرچقدر سواد سلامت جامعه افزایش پیدا کند کمتر افراد جامعه دچار عوارضی می شوند که نیاز به درمان دارد.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه در فصل سرما، شیوع بیماری های حاد تنفسی افزایش پیدا می کند، گفت: امسال در منطقه ما آنفلوآنزا زودتر شروع و شدت حملات افزایش پیدا کرده و استان مازندران نیز درگیر بیماری است.

وی با بیان اینکه براساس مرکز آمار بیماری ها در ۱۲ استان شدت بیماری افزایش پیدا کرده است، افزود: افراد در معرض خطر بیماری آنفلوآنزا از اواخر شهریور و اوایل مهرماه با تایید پزشک باید واکسیناسیون را انجام دهند تا شدت بیماری را کمتر کند.

روحانی زاده با بیان اینکه واکسیناسیون به همه افراد نرمال توصیه نمی شود، ادامه داد: افراد بالای ۶۵ سال، افراد دارای بیماری های زمینه ای (کلیوی، قلبی و عروقی)، افراد دارای ضعف ایمنی، شیمی درمانی، سرطان، کودکان پرخطر (قلبی و...)و کودکان زیر ۳و ۴ سال گروه های پرخطر هستند.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه افرادی که واکسن آنفلوآنزا را تزریق نکردند می توانند با تجویز پزشک واکسینه شوند، گفت: همه ما موظف به آموزش نکات آموزشی به مردم هستیم و مردم نیز باید بهداشت فردی را رعایت کنند.

روحانی زاده تاکید کرد: هموطنان باید ارتباط فرد به فرد را محدود و در احوال پرسی از دست دادن و روبوسی خودداری کنند و در محیط های کوچک، فردی که مبتلا است باید دستمال را جلوی دهان قرار داده و آن را در پلاستیک ریخته و دور بریزد.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه فرد مبتلا در صورت بیماری از رفتن به محل کار خودداری کند، گفت: دانش آموزان در صورت ابتلا به آنفولانزا با گواهی پزشکی از رفتن به کلاس درس خودداری کنند زیرا با ابتلا یک فرد چند نفر مبتلا می شوند.

وی ادامه داد: افراد خانواده فرد مبتلا نیز باید فاصله خود را رعایت و دست ها را به طور منظم شستشو دهند زیرا پیشگیری از بیماری بسیار آسان است ولی با عدم رعایت این نکات بهداشتی افراد زیادی مبتلا می شوند.

روحانی زاده علائم بیماری مانند سرماخوردگی است و علائم بیشتر حالت ناخوشی، درد عضلانی، درد مفاصل ، سردرد، افت فشار خون، درد قفسه سینه، سرفه، تهوع، استفراغ و اسهال عنوان کرد و گفت: بنابراین اگر فرد این علائم را دید به پزشک مراجعه و از خود درمانی جلوگیری کند.

روحانی زاده با بیان اینکه واکسن باید با تایید پزشک معالج تزریق شود، گفت: از اواخر شهریور تا کنون ۵۴ بیمار مبتلا به آنفلوآنزا شناسایی شده که ۶ بیمار فوت شدند.

نام فرستنده :
ایمیل گیرنده :